Københavns Sejlerskole

Feriekurser på Mallorca

Holdliste nederst på siden.

Københavns Sejlerskole tilbyder nu for 24. år Duelighedskurser i Middelhavet.

At sejle giver en følelse af uafhængighed, frihed og mulighed for at opsøge netop de steder man gerne vil se og opleve. Mange af de største naturoplevelser, nås bedst af søvejen. Balearerne-Mallorca er et herligt sejlområde hvor solen skinner varmt fra april til oktober. Her er mulighed for at besøge bjergomkransede cala’er (bugte), uspolerede kyster og gode, velfungerende marinaer. Vi sejler i moderne rummelige charterbåde på omkring 36-40 fod.

Tag dit Duelighedsbevis under sydenssol.

Tag dit Duelighedsbevis under sydens sol.

Duelighedshold

Duelighedsholdene har samme indhold som vores kurser i Danmark, læs mere her. Turene er tilrettelagt således at der hver dag er teori og praktikundervisning, men også tid til afslapning og besøg i land. Én dag er helt undervisningsfri. Prøverne aflægges i Danmark.

Inden afrejsen holder vi et informationsmøde.

 

Undervisningen foregår løbende på turen.

Undervisningen foregår løbende på turen.

Prøve

For Duelighedsholdene aflægges prøver efter hjemkomst til Danmark. Læs mere om prøverne og Duelighedsbeviset – havets kørekort her.

Pris

Kurserne koster 10.500,- kr.

Priserne er eksklusiv kost. Hver betaler 950,- kr. til skibskassen. Skibskassen betaler afgifter i havne, forbrug af brændstof samt mad ombord.  Drikkevarer og besøg på restaurant er for egen regning.

På alle hold bor du hele ugen ombord. Prisen inkluderer sejlerskole, undervisningsmaterialer, bådleje, og sengelinned.

Prisen er eksklusiv prøvegebyrer og flybillet.
Vi anbefaler at du tegner en afbudsforsikring hos dit forsikringsselskab.

Transport

Du får en kursusdato, sted samt tidspunkt, og skal selv sørge for flybillet og transfer. At vi ikke bestiller flybilletter skyldes at tilmeldingerne til kurserne kommer spredt over hele sæsonen, hvorfor det er langt nemmere at den enkelte selv sørger for billet.

NB:Vent med at bestille billet til vi giver grønt lys og kan garantere at der er elever nok til holdet.

Venteliste

Udfor alle hold der er optagede vises linket “Venteliste”. Ventelisten fungerer ligesom al anden tilmelding efter “først til mølle” princippet. Vælger du at blive skrevet op, registreres tiden og datoen for din opskrivning. Ved et eventuelt afbud tilbydes den først opskrevne en plads på det pågældende hold. Opskrivning på venteliste gælder kun for det enkelte hold hvorpå man opskrives.

Ønsker du at blive skrevet på venteliste til det pågældende hold, skal du notere dig holdnummeret, klik på linket “Venteliste” og udfyld felterne på Ventelistesiden.

Holdliste

Klik på startdatoen for mere information om det enkelte hold, læs venligst informationen vedrørerende det enkelte hold. Klik på “Tilmeld” for at lægge holdet i din indkøbskurv.

HoldnrHoldPladserTilmeld