Københavns Sejlerskole
spankbang

Samarbejde med Velos Insurance Services

Københavns Sejlerskole ApS har indgået samarbejde med Velos Insurance Services.

Hvem er Velos?

Velos har de sidste to år serviceret det danske marked med success, det er grundet at vi udskriver forsikringer på vegne af Lloyd’s, så vi kan sikre vores kunder en bred dækning hos et af verdens største forsikringstilbyder kombineret med højt service niveau og personlig betjening.Velos logo

Velos forsikring er specialister i både, og skiller os ud fra mange andre forsikringsvirksomheder, ved netop at fokusere på denne niche. Det gør os ligeledes til eksperter på området, og giver os derfor grundlag for at tilbyde den helt rigtige forsikring efter kundens individuelle behov.

Vi sætter vores kunder forrest, og giver dem et alternativ til det danske marked. Vores mål er at vokse og blive en afgørende spiller på det danske forsikringsmarked indenfor marineforsikringer. Indtil videre har vi været til stede på det danske marked i 1,5 år, men har store ambitioner om at vokse yderligere – derfor er det danske team i London blevet udvidet.

Få 5% rabat på din nye forsikring

Du kan opnå 5% rabat på din nye forsikring hos Velos Insurance Services. Henvis til Københavns Sejlerskole ApS ved købet af din nye forsikring for at opnå besparelsen.

For at opnå rabatten skal du følge dette link (åbner nyt vindue)

Velos hjemmeside

Selv om Velos er fra London, har vi tilpasset os det danske marked med en dansk hjemmeside, dansk Facebook side samt en dansk Twitter side.

Find os her:

youjizz mobile perfect les masseuse tribbing with busty babe.