Københavns Sejlerskole
spankbang

Speedbådskørekort

I samarbejde med Speedbådsskolen Danmark tilbyder vi Speedbådskørekort.

Hvornår kræves der speedbådskørekort?

Dit fartøjs længde og udformning samt motorens kraft bestemmer, om det er nødvendigt at have et speedbådskørekort.

Du skal være opmærksom på, at hvis du har bevis for duelighedsprøven i sejlads for fritidssejlere – d.v.s. at begge delprøver til duelighedsprøven er bestået – dækker dette kravene til speedbådskørekort, og du skal IKKE også have speedbådskørekort.

Du skal have speedbådskørekort, hvis din båd:

  • er mellem 4 og 15 meter, eller hvis din båd på under 4 meter har en motor med over 25 hk.
  • er planende
  • fremdrivningseffekten i kW som minimum er lig med eller større end kvadratet på skroglængden plus 3 – ja, det er indviklet, men tjek denne tabel, den giver et godt overblik.
Der er

Der er lovkrav om Speedbådskørekort for visse motorbåde.

Kurserne

Vi tilbyder undervisningen til Speedbådskortet på to måder alt efter hvor meget du ved og kan i forvejen. Speedbårdsskolen har beståelsesgaranti.

Vi gennemgår knob, motor, afmærkninger, sikkerhedsudstyr, søvejsregler, nød- og opmærksomhedssignaler, nødsituationer, ildbekæmpelse, hypotermi, ankring, hensyn til havmiljøet, fortøjning, lanterneføring, signaler med lys og lyd, simpel navigation med kurslineal, sejlads efter kompas og pejlinger, mand over bord manøvre, til og fralægning i havn osv.

Weekendkursus

Weekendkurset til Speedbådskortet løber over fredag aften samt lørdag og søndag og henvender sig til alle over 16 år.  Ca. 20. timer inkl. prøve.

1 aften og 1 dag

Speedbådskortet på én aften og én dag løber over en hverdagsaften samt enten lørdag eller søndag og henvender sig til personer over 16 år med gode indlæringsevner og viljen til at investere 4-6 timer på forberedelse.  Ca. 15. timer inkl. prøve.

Se venligst udførlig kursusplan og priser på www.speedboat.dk

youjizz mobile perfect les masseuse tribbing with busty babe.