Københavns Sejlerskole
spankbang

Links

Geodatastyrelsen

Central myndighed for opmåling og kortlægning samt for matrikel- og landinspektørvæsen. Udgivere af søkort.

Den Danske Havnelods

Den danske Havnelods på nettet (danskehavnelods.dk) indeholder opdaterede oplysninger om 461 danske havne og 33 danske broer.

DMI

Danmarks Meteorologiske Institut giver dig vejret i alle dele af verden når som helst.

Respekt for vand (tidligere sejlsikkert.dk)

Her kan du læse om reglerne på havet. På siderne kan du bl.a. se animationer og video – og teste dig selv.

Søsportens Sikkerhedråd

Søsportens Sikkerhedsråd arbejder for større sikkerhed til søs for danske fritidssejlere.

Giga Skilteservice

Giga Skilteservice er et firma der tilbyder sig med alt inden for gravering og skiltefremstilling, ingen opgave er for lille til os. Fremstiller bl.a. bådskilte.

riggerservice.dk

STOTZ Rigger-Service er et mobilt rigger værksted, med speciale i rigger/marine-opgaver hurtigt og professionelt på stedet!

VHF-skolen

Navigations- & VHF skolen er privat og uafhængig, og har specialiseret sig i undervisning om radio- kommunikation til søs, for såvel erhverv som fritidssejlere, som ønsker at erhverve et VHF/SRC eller ROC certifikat.

Bådforsikring – Velos Insurance Services

“Velos Insurance Services er en britisk familieejet virksomhed som har eksisteret siden 1975. Velos er marine specialister og har leveret bådforsikringer i Storbritannien med stor success og er idag en af de førende indenfor marine forsikringsudbydere på det britiske marked. Velos er nye udbydere på det danske marked og tilbyder danske bådejere et alternativ tilbud på din bådforsikring. Få et gratis og uforpligtende tilbud via Københavns Sejlerskole og få 5 % rabat – måske kan Velos spare dig penge?

youjizz mobile perfect les masseuse tribbing with busty babe.